Palvelun kuvaus ja tietosuojaseloste

www.hup.fi

www.hup.fi on Helsinki University Pressin (HUP) verkkosivusto. Helsinki University Press / Gaudeamus Oy vastaa sivuston ylläpidosta ja kehittämisestä. Sivut muodostuvat HUP:n toiminnan ja julkaisujen esittelystä. Lisäksi sivuilla on HUP:n henkilökunnan yhteystiedot ja mahdollisuus ottaa yhteyttä heihin.

www.hup.fi julkaistaan sekä englanniksi että suomeksi.

Helsinki University Press vastaa verkkopalvelun sisällöstä. Korjaamme havaitut virheet viivytyksettä

Tekijänoikeudet

Palvelussa olevan aineiston tekijänoikeudet kuuluvat Helsinki University Pressille, ellei toisin mainita. Sivujen tekstiaineistoa voi käyttää ja kopioida, mutta lähde tulee tällöin mainita. Sivuihin voi tehdä vapaasti linkityksiä.

Valokuvien ja muun kuvamateriaalin tekijänoikeudet ovat kuvaajilla, kuvien tekijöillä tai Helsinki University Pressillä. Materiaalin käytöstä sekä omaan että kaupalliseen tarkoitukseen on aina sovittava erikseen päätoimittajan kanssa.

Tietosuojaseloste

Tämä tietosuojaseloste on Henkilötietolain (523/1999) 10 ja 24 § mukainen. Siinä on huomioitu 25.5.2018 alkaen sovellettavan EU:n tietosuoja-asetuksen vaatimukset.

Rekisterinpitäjä:

Helsinki University Press / Gaudeamus Oy, y-tunnus 1018774-5, Vuorikatu 6 A 13, 00100 Helsinki

Rekisterin nimi: Gaudeamus Oy:n verkkosivusto

Sivuston päätoimittaja on Leena Kaakinen (etunimi.sukunimi@gaudeamus.fi).

Käyttämällä hup.fi-sivustoa käyttäjä antaa suostumuksensa tietojenkäsittelylle, joka kuvataan alla.

Tietoa sivuston käyttämistä evästeistä

Eväste (eng. cookie) on pieni tekstitiedosto, joka tallennetaan käyttäjän tietokoneelle, kun hän vierailee sivustossa. Evästeet eivät sisällä henkilötietoja eikä niiden avulla voida suorittaa ohjelmia tai tallentaa viruksia käyttäjän tietokoneelle. Evästeillä parannetaan palvelun laatua. Sivujen selaaminen ilman evästeitä voi vaikuttaa palvelun toimintaan siten, että joitain toimintoja ei voida käyttää (kuten kirjautuminen ja tuotteiden lisääminen ostoskoriin).

Evästeet tässä sivustossa

Käytämme evästeitä tässä sivustossa moniin käyttötarkoituksiin, jotka liittyvät sivuston toimivuuteen, analysointiin ja markkinointiin.

Sivuston seurantaan käytämme Googlen Analytics palvelua. Seurannan tarkoitus on kerätä tilastotietoa esimerkiksi sivun kävijämäärästä sekä suosituimmista sisällöistä. Lisätietoja Googlen evästeistä voit lukea täältä: Googlen evästekäytäntö. Evästetiedot auttavat meitä parantamaan sivustomme toimivuutta ja käytettävyyttä.

Sivustomme sisältää Googlen evästeiden lisäksi myös sosiaalisten verkostojen, kuten Facebookin evästeitä. Nämä evästeet keräävät tietoja esimerkiksi käyttäjien kiinnostuksen kohteista, joiden avulla voimme kohdentaa viestintäämme sisällöistämme kiinnostuneelle yleisölle. Lisätietoja Facebookin evästekäytännöistä löydätte täältä: tietoja Facebookin evästeistä.

Evästeiden käytön estäminen selaimessa

Jos haluat estää evästeet, voit muuttaa selaimesi evästeasetuksia.

Helsinki University Press ei kerää sivustolla kävijöiden henkilötietoja eikä evästeiden tallentamia tietoja yhdistetä luonnolliseen henkilöön. Evästeiden tiedot sisältävät tunnistetietoja kävijän verkkoselaimesta, sivuston käytöstä, mistä kävijä on siirtynyt sivustolle, käyttöjärjestelmästä ja näytön tarkkuudesta sekä käyttäjän IP-osoitteesta. Nämä tiedot tallennetuvat palvelimille, jotka sijaitsevat Suomessa. Mainittuja tietoja saatetaan luovuttaa myös kolmansille osapuolille, jos laki tätä edellyttää, tai jos kolmas osapuoli käsittelee tietoja Helsinki University Pressin tai verkkosivuston puolesta.

Sivuillamme on ladattavissa julkaisuehdotuslomake, jota käyttämällä meille voi ehdottaa uusia julkaisuja. Keräämme julkaisuehdotusten yhteydessä tietoja julkaisun tekijöistä. Pyydämme tässä ainoastaan sellaiset tiedot, jotka ovat välttämättömiä julkaisuehdotusten käsittelylle. Tietoja käsittelevät ainoastaan välittömästi julkaisuehdotusten käsittelyyn liittyvät henkilöt emmekä luovuta tietoja markkinointiin emmekä muillekaan niiden käsittelyyn liittymättömille tahoille.

Kaikki henkilötiedot on suojattu asiattomalta pääsyltä ja vahingossa tai laittomasti tapahtuvalta tietojen hävittämiseltä, muuttamiselta, luovuttamiselta, siirtämiseltä tai muulta laittomalta käsittelemiseltä.

Henkilötietojen käsittelyssä on huomioitu 25.5.2018 alkaen sovellettavan EU:n tietosuoja-asetuksen vaatimukset. Tietoja ei siirretä EU:n ja ETA:n ulkopuolelle.

HY__LD01_LogoFP_EN_B3__NEGA

HUPin omistaa Helsingin yliopisto, ja kustantamon toiminnasta vastaavat yhteistyössä Helsingin yliopiston kirjasto sekä Gaudeamus-kustantamo, joka julkaisee suomenkielistä tietokirjallisuutta.

Hup.fi tietosuojaseloste.